01

Meest complete aanbod van kleuren

Laat uw gevel opgaan in de omgeving. Of accentueer juist de unieke aspecten van uw gevel in een stedelijke omgeving. Profiteer van volledige vrijheid bij het ontwerpen van een gebouw – in bijna elke kleur naar keuze. Naast ons kleurenpalet van 144+ RAL/NCS-kleuren, kunt u bijna elke RAL/NCS-kleur kiezen om uw fantasie de vrije loop te laten. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

02

Zet uw eigen stempel

Als u een gevel creëert, is het belang van de visuele uitstraling niet te onderschatten. Wilt u dat de nieuwe gevel naadloos aansluit bij de bestaande omgeving? Of wilt u uw gevelontwerp er juist uit laten springen? Rockpanel Colors heeft alles in huis: een breed scala aan standaard en op maat gemaakte kleuren om een volledig op maat gemaakte look & feel te creëren.

03

Buigen, vormen en perforeren

Om het best mogelijke resultaat te krijgen, doet elke ontwerpkeuze ertoe. Buig, perforeer, zaag, vorm en combineer kleuren, patronen en andere Rockpanel-producten om uw ontwerp volledig naar uw hand te zetten. Mix en match zoals u wilt om uw eigen unieke gevel te creëren.

04

Elegantie en excellentie

Bent u het gebouw van uw dromen aan het ontwerpen? Dan weet u dat zelfs de kleinste details van belang zijn. Ook wij streven ernaar om elegantie en excellentie te bereiken in design. Rockpanel Colours biedt daarom meerdere hoekoplossingen, zodat er altijd een is die bij uw ontwerp past. Het is aan u om te bepalen welke specifieke look & feel uw voorkeur heeft.

05

Nog meer bescherming met ProtectPlus

Extra bescherming nodig? De transparante ProtectPlus-laag versterkt de UV-bestendigheid en biedt een verhoogd zelfreinigend vermogen. Dat betekent dat regenwater het meeste vuil op de gevel simpelweg wegspoelt. En zelfs graffiti kan worden verwijderd! Rockpanel Colours kan optioneel worden afgewerkt met een ProtectPlus-laag.

Lees meer over Rockpanel Colours