Case Studies

Elk gebouw is ontworpen met een visie en een eigen verhaal. In tegenstelling tot het spreekwoord 'Ware schoonheid zit van binnen', brengt Rockpanel gevelbekleding de buitenkant van een gebouw pas echt tot leven!

Type gebouw

Type project

Merken

Landen

Producten

We hebben geen resultaten kunnen vinden.

public offices with Rockpanel woods - Italy
Public - Office / administration

Gevel met authentiek houteffect voor moderne kantoren in Baronissi

Voor wie ervan overtuigd is dat je voor een stadskantoor alleen grijstinten kunt gebruiken, is hier een project dat het tegendeel bewijst. In de stad Baronissi, gelegen in de Italiaanse provincie Salerno, zijn twee identieke gebouwen opgetrokken waarin de gemeentelijke diensten zullen worden ondergebracht.

Lees meer
Reference project: new schools
Public - Schools / Universities

Goed geïsoleerde en mooie Rockpanel gevelpanelen voor schoolgebouwen in Italië

Onlangs bouwde bouwbedrijf Subissati Srl. twee nieuwe scholen in Italië – eentje in Rimini en de andere in de provincie Pesaro-Urbino. De twee nieuwe schoolgebouwen zijn beiden bekleed met Rockpanel gevelpanelen en geïsoleerd met producten van ROCKWOOL.

Lees meer
Merry Hill Case Study
Rockpanel Metals
Rockpanel Chameleon
Commercial - Shopping centres

Merry Hill is na transformatie de perfecte shoptherapie

In Brierley Hill, gelegen nabij Birmingham (Verenigd Koninkrijk), staat een wel heel opvallend winkelcentrum: Merry Hill. De eigenaren schakelden de architecten van INC Design Associates Ltd in om het bestaande winkelcentrum te transformeren tot een sprankelende winkelomgeving.

Lees meer
Rockpanel Case Study
Sweden Storbildsfabriken
Rockpanel Naturals
Industrieel

Uniek bedrijfsgebouw komt tot leven met duurzame gevelpanelen

In Linköping (Zweden) vind je Storbildsfabriken, een leverancier van creatieve communicatieoplossingen. Om helemaal klaar te zijn voor hun toekomstplannen besloot het bedrijf hun creativiteit nu in te zetten voor de bouw van hun nieuwe hoofdkwartier.

Lees meer
Rockpanel Case Study
Rockpanel Metals Gunmetal Gold
Kingsway
Woonwijk / Flatgebouw

Luxe appartementen met stijlvolle gevelbekleding midden tussen de elementen

Rockpanel is zeer verheugd dat het de gevelbekleding heeft mogen leveren voor dit prestigieuze, eigentijdse appartementencomplex dat nu een spectaculaire aanblik biedt en het zeegezicht van East Sussex weerspiegelt.

Lees meer
Rockpanel Case Study
Intersport France
Winkelcentrum

Een dynamische en duurzame gevel voor Intersport winkel in Frankrijk

De bouw van de gevels van de nieuwe Intersport winkel in Saint-Maximin (FR) was een hele uitdaging. Maar architect Jérôme Rol en bouwbedrijf Cetiban namen dit unieke project op zich en verbeterden de architectonische kwaliteit van het gebouw door Rockpanel gevelbekleding toe te passen. Zo konden ze voldoen aan alle eisen op het gebied van design, bestendigheid, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Lees meer
Laad meer