Case Studies

Elk gebouw is ontworpen met een visie en een eigen verhaal. In tegenstelling tot het spreekwoord 'Ware schoonheid zit van binnen', brengt Rockpanel gevelbekleding de buitenkant van een gebouw pas echt tot leven!

Type gebouw

Type project

Merken

Landen

Producten

We hebben geen resultaten kunnen vinden.

Rockpanel Case Study
Christelijk Lyceum Veenendaal
Custom Metals mat glans + Colours RAL 9003, RAL 1015 en RAL 7016
Commercial - Schools / Universities
11 jun 2021

Christelijk Lyceum Veenendaal krijgt glanzende nieuwe jas aangemeten

Onlangs zijn de deuren geopend van het hernieuwde Christelijk Lyceum Veenendaal (CLV). Architectenbureau NOAHH | Network Oriented Architecture heeft de karakteristieke uitstraling van de betonnen structuur van de bestaande bebouwing gebruikt als decor voor het nieuwe pand. Het onregelmatige patroon van open en gesloten delen is bekleed met custom Rockpanel Metals voor een speelse, moderne uitstraling.

Lees meer
Rockpanel case study
Altis Rijswijk
Rockpanel Colours
Public - Gymnasiums / sportshalls
08 jun 2021

Sportcentrum krijgt bijzondere geperforeerde gevel

De sportclubs die voor een wedstrijd naar Rijswijk komen, kunnen het spiksplinternieuwe sportcomplex De Altis niet mislopen. Contrast is het sleutelwoord in het ontwerp van dit gebouw, dat sport, horeca en buitenactiviteiten met elkaar combineert.

Lees meer
Hyperion case study France
white aluminium + quartz grey
Residential - Blocks of flats
25 mei 2021

Hyperion-toren in Frankrijk: een bron van innovatie

Esthetiek, duurzaamheid, brandveilig en bestand tegen de elementen: de Aluminium White en grijze gevelpanelen van Rockpanel op de Hyperion-toren in Bordeaux (Frankrijk) hebben het allemaal. De 57 meter hoge woontoren, die 18 verdiepingen telt, is het hoogste gebouw met een houten constructie tot nu toe in heel Frankrijk.

Lees meer
Rockpanel Metals Case Study Plein Solei
Metallics Gold & Colour RAL 7012 with engraving and perforation
Public - Other
20 mei 2021

Een gouden touch voor zwembad Plein Soleil

Op de nieuwe gevels van het Plein Soleil-zwembad in Bourg-en-Bresse (Frankrijk) schittert een magnifieke gefreesde decoratie in de grijze en gouden gevelpanelen. De architecten van dit renovatieproject selecteerden Rockpanel-gevelbekleding voor het gebouw omdat dit product voldeed aan al hun eisen op het gebied van design, duurzaamheid en…budget.

Lees meer
Rockpanel Case Study Lublin Poland
Rockpanel Woods Teak, Rockpanel Colours RAL 9010 ProtectPlus
Residential - Blocks of flats
18 mei 2021

Active Residence – luxe appartmenten in Lublin (Polen) bekleed met Rockpanel Woods

Centraal gelegen in Lublin, een van de grootste steden in het oosten van Polen, staat het Active Residence-gebouw. Dit zes verdiepingen tellende appartementencomplex bestaat uit diverse woningen in grootte variëren van 30 tot 124 m2.

Lees meer
*HERO* Rockpanel case study
Rockpanel Metals De Tassche School
Rockpanel Metals Custom design
Public - Schools / Universities
08 mei 2021

Een heldere ontvangstruimte voor basisschool De Tassche met Rockpanel Metals

Basisschool De Tassche in Ardooie (België) worstelde al een tijdje met een probleem. Het gebouw had geen duidelijke toegang en ook een ontvangstruimte ontbrak. In het uitbreidingsproject van Architecten Groep III maakte een oud kloostergebouw plaats voor een nieuw schoolgedeelte waarin goudkleurige Rockpanel Metals-panelen bijdragen aan een afgetekende entree.

Lees meer
Laad meer