In het prachtige glooiende landschap in Zuid-Engeland staat een ultramoderne luxe woning met zes slaapkamers. Op dit energiezuinige huis, gelegen op een indrukwekkend perceel van twee hectare, schittert gevelbekleding van Rockpanel. 

Het pand is het werk van LEATHWAITE®, een bekroond vastgoedontwikkelings- en duurzaam bouwbedrijf, dat zich richt op het ontwikkelen en bouwen van huizen die doordacht zijn ontworpen voor een modern en comfortabel leven, terwijl de impact op het milieu zo minimaal mogelijk blijft. Ze passen moderne architectuur, ontwerp- en bouwmethoden toe en houden hierbij de principes van passiefbouw aan, ondersteund door de nieuwste technologie. Dit alles doen ze met het doel om een 'A-rating' te behalen voor energie-efficiëntie en milieu-impact (CO2) van al hun nieuwe woningen. 

Gebruikte producten:

Rockpanel Woods (Rhinestone Oak), Rockpanel Colours (RAL 9010)

1/6
Voor dit A-rated Low Energy Home, dat is gebouwd met behulp van betonnen bekisting, is gekozen voor een ‘fabric first’-aanpak (waarbij de eigenschappen van bouwmaterialen het startpunt zijn – red.). Dit is een moderne constructiemethode die een hoogwaardige gebouwschil creëert waarbij de toepassing van gevelbekleding is vereist. Rockpanel werd geselecteerd als een van de gevelbekledingsmaterialen vanwege de hoge prestatiekenmerken. De eigentijdse ontwerptaal profiteerde van de brede keuze aan Rockpanel-afwerkingen, met een combinatie van Colours en Woods. De duurzaamheid, brandwerendheid en duurzame eigenschappen ondersteunden allemaal de keuze voor Rockpanel als bekledingsoplossing. " - LEATHWAITE® Managing Director, Jon Moon.
Rockpanel Case Study
Rockpanel Woods Rhinestone Oak
Rockpanel Colours RAL9010
Hunters Hill

Gebruikte producten: