Aan de rand van het vernieuwde centrum van Heerlerheide, een van de grootste deelgebieden van Heerlen, trekt sinds kort De Magistraat alle aandacht naar zich toe. Een slim ontworpen gevel geeft dit L-vormige appartementengebouw twee gezichten. Aan de straatzijde zorgt strak stucwerk voor een formeel voorkomen. De binnenzijde van het gebouw oogt juist levendig en warm dankzij Rockpanel Colours gevelpanelen in drie opvallende tinten geel.

In Heerlerheide wonen ruim 21.000 mensen. Het is één van de grootste wijken van Heerlen met een eigen centrum. De afgelopen jaren is dit centrum flink onder handen genomen. Van de winkels en woningen tot aan de straten en pleinen aan toe. Slotstuk van de spectaculaire wijkvernieuwing is De Magistraat. Dit appartementencomplex met 32 sociale huurwoningen pronkt sinds kort op de hoek van de Keekstraat en de Heulstraat, pal op de grens tussen het nieuwe stadshart en de omliggende woonwijken.

Gebruikte producten:

Rockpanel Colours

1/6
Een levendige gevel die dit gebouw echt een eigen gezicht geeft. Zeker als je vanaf de straatzijde komt, met die strakke formele voorgevel, raakt de private gevel je echt
Rockpanel Case Study
Magistraat - Heerlerheide
Rockpanel Colours

Gebruikte producten: