Sélectionnez la langue
Nederlands
Een samenspel van inspiratie en een creatieve geest

Een samenspel van inspiratie en een creatieve geest

inspiratie

Het creatieve proces

Het zien van mooie projecten geeft inspiratie. Het helpt u in uw creatieve proces en kan een opstap zijn naar uw volgende inspirerende project. Met onze Referentie Locator, gebaseerd op Google Maps, bent u maar een paar muisklikken verwijderd van schitterende creatieve ideeën met Rockpanel platen. Maar dit zijn natuurlijk andermans unieke projecten. Projecten van architecten die hun visie hebben gerealiseed met Rockpanel gevelbekleding in hun ontwerp. Nu mag u geschiedenis gaan schrijven en de vruchten van uw creativiteit nalaten aan een volgende generatie.

> Ga direct naar de Referentie Locator

Projectbeschrijvingen

In onze projectbeschrijvingen vertelt de architect over zijn visie, de aannemer over zijn ervaringen en geeft de eigenaar zijn mening over de uitwerking van een mooi en spraakmakend project.

> Lees hier de verhalen achter de projecten

Rockpanel Referentiekaarten

Wij zijn, zonder uitzondering, ongelooflijk trots op alle projecten waarin onze producten zijn toegepast. Zo trots zelfs dat wij een set referentiekaarten hebben laten ontwerpen van mooie, inspirerende projecten. Bestel dus snel uw eigen set Referentiekaarten.

> Vraag hier uw eigen set aan

Laat u inspireren door mooie Rockpanel projecten bij u in de buurt.

Bekijk ze nu op onze Referentie Locator
Back