Een subtiel design of een duidelijk statement - wij maken het waar!

Rockpanel plaatmateriaal voor bekleding van uw gevel

Geen concessies meer aan uw creativiteit bij het kiezen van gevelbekleding. Met ons uitgebreide productaanbod aan gevelbekleding kiest u altijd het juiste gevelsysteem op het juiste moment en voor het juiste project.

Het materiaal is zeer gemakkelijk te verwerken, kostenbesparend en vooral esthetisch aantrekkelijk. De buitenkant van uw gebouw komt tot leven dankzij ons brede aanbod van buigzame en zeer veelzijdige producten. Leverbaar in vele kleuren en designs zodat u uw creativiteit de vrij loop kunt laten.

Minimaal restafval en snelle, gemakkelijke plaatsing maken van Rockpanel producten ook nog eens de meest logische financiële keuze. Alles meegerekend is het een van de meest kostenefficiënte producten voor de gevel van zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Thumbnail Rockpanel video

Waarom zou u moeten kiezen voor Rockpanel gevelbekleding?

Steengoed in zowel nieuwbouw als renovatie

In heel Europa zijn onze gevelplaten toegepast in vele nieuwbouw en renovatieprojecten, waaronder gezinswoningen, appartementen, scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen en commerciële en industriële gebouwen. Zo helpen wij u om van uw visie een veilig, vindingrijk en comfortabel ontwerp te maken voor alle gebruikers.

Laat u inspireren
Navigation Campus, Technology Park with Rockpanel Colours & Rockpanel Woods in Kazan, Russia

Creativiteit vormgeven was nog nooit zo makkelijk

Rockpanel plaatmateriaal kan op verschillende manieren toegepast worden:

Patchwork
Op een houten of metalen achterconstructie
Rockpanel Exterior Cladding - Patchwork
Gebogen
Op een houten achterconstructie
Rockpanel Extrior Cladding - Curved application
Gepotdekseld (Easy Fix)
Bevestigd op een houten achterconstructie
Rockpanel Exterior Cladding - Shiplap (Easy Fix)
Rabat
Rockpanel Lines² op een houten achterconstructie
 Rockpanel Exterior Cladding - Tongue & Groove (Rockpanel Lines²)

Realiseer uw visie met een geventileerd gevelsysteem en bescherm de gebruikers

De vraag van architecten en gebouwenbeheerders naar decoratieve gevelpanelen, zoals Rockpanel gevelbekleding, voor geventileerde gevelsystemen wordt steeds groter. Naast een goede ventilatie van de constructie biedt het ook thermische voordelen is het waterdicht en blijft het langer mooi. Rockpanel producten toegepast in een geventileerd gevelsysteem dragen bij aan een gezond binnenklimaat om in te werken, relaxen en spelen.

Vergeleken met een standaard geventileerde bakstenen buitenmuur nemen Rockpanel gevelpanelen aanzienlijk minder ruimte in. Dit betekent meer leefoppervlak binnen met dezelfde of zelfs betere thermische prestaties. Het feit dat de platen ook nog eenvoudig en snel te plaatsen zijn en weinig onderhoud vergen draagt bij tot een zeer kostenefficiënte oplossing voor de gevel.

rockpanel