Kies voor circulair

Kies voor Rockcycle en lever een bijdrage aan de circulaire economie. In de bouwbranche en de industrie wordt steeds vaker bewust gekozen voor natuurlijke materialen en processen met een minimale impact op de omgeving.

Maak gebruik van Rockcycle bij de renovatie of sloop van uw project en draag bij aan een beter milieu. Door vermindering van afval én een verlaging van het primair grondstofverbruik.

‘Waste no more
Rockcycle biedt professionele ondersteuning bij de inzameling en verwerking van ROCKWOOL rotswolresten. In samenwerking met Renewi, expert op het gebied van inzameling, verwerking en recycling van restmaterialen. 

Renewi ziet afval als kans. Met hun jarenlange kennis en ervaring, gecombineerd met innovatie en de nieuwste technologie, zetten ze afval weer om tot bruikbare materialen. Op die manier winnen we uit het afval van vandaag de grondstoffen van morgen. 

Neem vrijblijvend contact op!

Duurzame grondstof
0

Elk jaar produceert de aarde 38.000 keer meer basalt dan ROCKWOOL voor de productie van rotswol gebruikt.

Recycleerbare grondstof
0

Onze rotswol producten bestaan tot wel 50% uit gerecycleerde materialen.

Met Rockcycle investeren we samen met u in een betere en duurzame toekomst voor volgende generaties
Video thumbnail 7sos landing pages

Rockpanel: van nature circulair

Wij vinden het belangrijk om de grondstoffen van onze planeet, zoals steen, beter te gebruiken. Rotswol is een duurzaam materiaal: het wordt duurzaam geproduceerd, is gemaakt van duurzame grondstoffen en draagt letterlijk zijn steentje bij aan het creëren van duurzame gebouwen. Dankzij onze recycleerbare producten kunnen we een circulair bedrijfsmodel hanteren.

Lees ook deze artikelen