Lunch & Learn

voor architecten & aannemers

Alles wat u moet weten over brandveilige gevelbekleding

Boek uw gratis Lunch & Learn

Zorgen voor brandveiligheid is niet alleen een kwestie van de juiste materialen kiezen; het is zoveel meer dan dat. Het volledige ontwerp en de bouw van een complex bestaat uit vele factoren, die allemaal een rol spelen in brandveiligheid.

Het is daarom van essentieel belang voor architecten en aannemers om zich bewust te zijn van de risico’s en de samenhang tussen de verschillende elementen en componenten. De feiten kennen is de eerste stap naar een brandveilige samenleving. Weet u bijvoorbeeld wat er gebeurt tijdens brandtesten, wat de Europese brandclassificaties betekenen en hoe u de wetgeving moet toepassen? 

Rockpanel Brandveiligheid Lunch & Learn: wat kunt u verwachten?

  • We komen langs bij uw architecten- of aannemersbureau en nemen een gratis lunch mee 
  • Tijdens deze lunch geeft onze Rockpanel adviseur een presentatie over brandveiligheid rondom gevelbekleding en isolatie 
  • We leggen uit wat de lokale regelgeving over brandveiligheid inhoudt, aangezien de regels vaak niet duidelijk zijn 
  • Q&A om alle vragen te beantwoorden over brandveiligheid en de specifieke situaties waar u en uw collega’s mee te maken hebben

Wilt u een grondige presentatie krijgen over brandveiligheid in gevelbekleding waarbij we toespitsen op de vraagstukken die bij u spelen? Wij organiseren graag een gratis Lunch & Learn sessie op locatie!

rockpanel