Milieuvriendelijk

Aandacht voor het milieu is een essentiële factor in alles wat we doen. We zien het als onze taak om ervoor te zorgen dat de aarde een geweldige plek blijft om te leven, ook voor de generaties die na ons komen.

Single Family house with Rockpanel Colours in Sulzberg, Austria

Het begint allemaal bij de grondstof waar onze gevelpanelen van gemaakt worden: basalt. Dit vulkanisch gesteente is vrijwel onbeperkt verkrijgbaar en erg duurzaam – de aarde creëert elk jaar meer basalt dan we kunnen gebruiken. Een verantwoorde keuze, voor nu en in de toekomst. Dankzij ons unieke en zeer efficiënte productieproces kunnen we meer dan 400 m² Rockpanel-panelen van slechts 1 m³ basalt.

Op zoek naar een toekomstbestendige oplossing? Rockpanel wordt gebruikt in veel energieneutrale gebouwen.
New build of the Les Trèfles primary school in Anderlecht, Belgium with Rockpanel Natural & Rockpanel Chameleon exterior cladding. Les Trefles
Refurbishment three high-rise residential towers, The Crofts in Birmingham, United Kingdom with Rockpanel Colours in FS-Xtra grade. Renovation. A2 fire rated boards
Single Family House with routed Rockpanel Woods exterior cladding in Marbach, Switzerland
Images of projects for USP's of Rockpanel products
CineWorld with Rockpanel Chameleon and Rockpanel Colours in Whiteley, United Kingdom

Duurzame gevelpanelen 

Alle Rockpanel gevelpanelen hebben een officieel bevestigde levensduur van 50 jaar. En daarna zijn ze bijna volledig te recyclen en kunnen er weer nieuwe steenwol producten van gemaakt worden zonder kwaliteitsverlies. Dit maakt Rockpanel een uniek en bijzonder duurzaam bouwmateriaal.  

 

rockpanel