Brandveiligheid

Brand kan een enorme impact hebben. Het heeft niet alleen een direct effect op de mensen die in een gebouw wonen of werken, maar kan ook hele gemeenschappen sterk beïnvloeden. Veiligheid heeft daarom onze hoogste prioriteit.

Extra Care Elsdon in Elsdon (United Kingdom) with Rockpanel Colours and Rockpanel Woods FS-Xtra facade cladding
Ga voor een brandveilige oplossing. Want u weet maar nooit.

Van nature brandveilig 

Als architect of planner wilt u dat er nog vele generaties van uw gebouwen kunnen genieten. Omdat ze tijdloos zijn. En omdat ze zo solide en veilig gebouwd zijn dat ze mensen in het gebouw op elk moment zo optimaal mogelijk beschermen.  

Brandveilige oplossingen die voldoen aan internationale normen is daarom cruciaalDeze normen worden steeds veeleisender, en niet zonder reden. Bij Rockpanel hebben we geveloplossingen ontwikkeld die uitstekend presteren bij brand en die voldoen aan de strenge Europese regelgeving van dit moment. Onze panelen zijn beschikbaar in Euroclass A2-s1, d0, bevatten vrijwel geen brandbare materialen en zijn vrij van kunstmatige brandvertragende additieven. 

Extra Care Elsdon in Elsdon (United Kingdom) with Rockpanel Colours and Rockpanel Woods FS-Xtra facade cladding
ExtraCare Longbridge in Birmingham (United Kingdom) with Rockpanel Woods FS-Xtra facade cladding
Beaumont Court and Richmond House in Southend on Sea, Essex (United Kingdom) with Rockpanel Stones FS-Xtra facade cladding
Refurbishment three high-rise residential towers, The Crofts in Birmingham, United Kingdom with Rockpanel Colours in FS-Xtra grade. Renovation. A2 fire rated boards

Geen druppelvorming 

Omdat onze panelen zijn gemaakt van steenwol, kunnen ze bijzonder hoge temperature weerstaan. Ze zijn uitgebreid getest en geclassificeerd als brandveilige bouwmaterialen volgens de relevante regelgeving. Als er toch brand uitbreekt, dragen Rockpanel gevelpanelen niet bij aan de verspreiding van een brand, aangezien er geen brandbare onderdelen zijn die loslaten of ervan af druppelen.

 

rockpanel